Klockan 22:22.

Jag ger dig en kort berättelse som skulle kunna vara hämtad ur The twilight zone.

Man har ju sina rutiner i livet, vare sig man vill eller inte. Ibland pratar man om att ta andra vägar till jobbet, börja äta lite mindre portioner, börja äta lite nyttigare, överraska någon. Men mest är det bara prat. Vi människor är fantastiskt anpassningsbara och är oftast öppna för förändringar, även om det kan ta mer eller mindre tid. Men till slut kommer Vardagen, den lille grå mannen i trench coat, och tar oss i handen. Och hans grepp är hårt och beslutsamt.

Mina kvällar ser lite olika ut. Ibland ser jag Sporten kl. 22:03, ibland sitter jag och skriver, ibland funderar jag på om jag ska skriva eller se Sporten. Och under tiden går tiden. Men oavsett vad jag gör är det när jag just ska lägga mig som det intressanta och på gränsen till mystiska händer. När jag tittar på klockradions gröna siffror som verkar dansa i mörkret visar de uteslutande på tiden 22:22.

Jag är mer inrutad än jag kunde drömma om. Eller så är det bara en inbyggd egenskap jag delar med flyttfåglar och Kalle Anka på julafton. Ikväll tänkte jag göra något åt det. Jag skriver tills ögonlocken börjar rycka. Då vet jag att klockan är mer än 22:22.

UPDATE 090302
Läs mer om ”22” på Wikipedia.
Här kan du läsa mer om Mayakalendern och att ”The end of the world” inte behöver betyda ett fysiskt slut.

UPDATE 091104 (in english)
To all you people from around the world who want to read all the interesting comments here, just use Google Translate

Annonser

143 svar to “Klockan 22:22.”

 1. Henrik B Says:

  Tack för den fina kommentaren i min gästbok. Ha det bäst!

 2. jdawg Says:

  när man lever i en relation så märker man hur svårt människor har för förändringar. ja annras också, men det blir så tydligt. ska bli intressant att se vad klockan står på.

 3. Magnus Says:

  *asg* ”den lille grå mannen”

 4. Crazy-clock Says:

  Jag har dom senaste åren kontant upplevt att ofta när jag tittar på klockan, får sms, speciella möten med folk ofta inträffar på tidpunkter som, 22:22, 11:11, 15:15, 18:18 osv… det har pågott i ett antal år som sagt och jag hajjar ofta till då det inte är vid obetydliga dagar det händer utan alltid i samband med att jag gjort något speciellt….

  Nu så tänkte jag att jag skulle kolla upp detta på nätet och därav mitt besök på din sida, sökte på 22:22 då jag inte riktigt vet vad annat jag ska söka på. Börjar undra om det är en störning jag har i stil med folk som har tvångstankar eller annat fast i en mildare form. Alltså att mitt undermedvetna har någon form av tvångstanke-relation till klockslag i tron om att jämna siffror har någon betydelse och att hjärnan lärt sig när dessa tidpunkter inträffar…. ja, jag tycker att det låter galet själv och jag har den insikten vilket lugnar mig något men vad sjutton, jag vill ju veta om fler upplever dessa återkommande ”jämna” klockslag eller är det något skumt jag upplever.

  Fan… jag vet ju inte ens om jag kommer hitta tillbaka till den här sidan för ett svar men förhoppningsvis så har jag något svar den dagen jag hittar tillbaka.

  Mvh
  Crazy-clock

 5. Dawio Says:

  Sanslöst nog så upptäcker jag nu att jag inte är ensam om tron att vara galen på något vis, p.g.a. att klockan spelar mig ett spratt.
  För min del började detta för drygt ett år sedan då ett förhållande tog slut efter 2 år, 2 månader och 2 dagar. Kan till och med ge en exakt tidpunkt från den kvällen då jag insåg att det faktiskt var slut, vilket var 22:22!

  Sen dess har alla dessa 2:or dykt upp nästintill varje dag!
  Första halvåret var jag nära på att bli tokig av fenomenet som spökade i min vardag. Nu har jag nog vant mig lite mer men det är inte mindre spöklikt för det.
  Lyckas alltid titta på klockan då den är 22:22, 12:22, 02:22 o.s.v.
  Även sms och dylikt är registrerade vid dessa tidpunkter. Får till och med räkningar emellanåt med datum och klockslag innehållande massa 2:or.
  Den 22/12 förra året satt jag på helspänn varje gång klockan närmade sig dessa klockslag i tron om att något skulle hända.
  Likaså den 22/2.

  Usch, något måste det betyda!

 6. Fredo Says:

  SKönt att det finns fler crazy people out there : ) Upp till kamp mot klockan!

 7. e Says:

  ni borde lyssna på vårat band 22:22.
  ha det!

 8. e Says:

  här:
  http://www.myspace.com/twentytwo22

 9. Fredo Says:

  e: Coolt. Jag har lyssnat men kunde inte skicka meddelande via din sajt då jag inte är medlem. Men det verkar som om 22:22 betyder mer än jag trodde : )

 10. Nicci Says:

  Av någon outgrundlig anledning lyckas jag också alltid titta på klockan vid ”jämna” klockslag – skrämmande nog just de som Crazy-clock räknar upp. Det började med 22:22 för något år sedan… och det var det jag sökte på när denna sida poppade upp. Skumt! Är nog lite crazy jag med. Hehe!

 11. Angeline Says:

  A det var tur att det finns galna människor som oss. Men seriöst, borde det inte finnas något underförstått med att man kollar 13:13, 14:14, 15:15 o.s.v. Det blir bara värre och värre för mig. nu tittar jag nästan varenda timma och prickar varenda gång, inte med mening. Det är inte som jag går runt och tittar på klockan febrilt hela dagarna heller. Tror ni verkligen att det bara är så att man är inrutad ?

 12. Peter L Says:

  Tjena.. känner att jag måste ansluta mig till en tydligen ganska stor skara människor som lever enligt ”22:22”, Mina 22:22:or började för några år sen, runt 6-7 kanske, Nu satt jag och slösurfade på en rolig sida (OldHippie.com) och kunde inte slita mig.. men när jag tog mitt förnuft till fånga och beslöt mig för att göra kväll så flyttade jag musen mot den dolda windows-listen, när den tittar fram så visar klockan mycket riktigt 22:22, och jag kan inte annat än att småle lite ironiskt, för det finns tillfällen då jag lagt mig och vänder mig mot klockan för att se de välbekanta 22:22, som jag undrar om det är ett tecken för något men att jag helt enkelt inte har vad som krävs för att klara ”testet” med 22:22.. Det gör mig frustrerad, det måste ju för tusan betyda något!?
  Jag gjorde en annan nästan skrämmande upptäckt för någon vecka sen.. Den 2/7, år 2007, vecka 27 fyller jag 27… jag har faktiskt inte vågat fråga mamma om vilket klockslag jag är född, fast det känns som om jag redan vet det.. 2 i 7 kanske?

  Så så mycket kan jag säga.. Att den 2/7-2007 kl 22:22 KÖPER JAG EN TRISSLOTT!!

  Tack för mig!

 13. TwentyTwo22 Says:

  Har haft samma Deja Vu känsla gällande 22:22 men jag tror snarare att man har en tendens att komma ihåg när man ser jämna siffror på klockan. Så jag tror det är helt enkelt ett trick vår hjärna spelar på oss, hjärnan är otroligt bra på att hitta samband även där det inte finns några.

 14. Björn Says:

  Jag har ingen jättevana vid just 22:22 däremot har jag en tvångstanke om jag ser på klockan och den närmar sig ett klockslag som är ”magiskt”, 11:11:11, 12:13:14, 12:34:56 och så vidare. Då slutar jag svara på tilltal och stirrar bara på klockan. Dessutom får jag inte se på klockan så länge att sekundsiffran går till nästa för då är allt förstört:)

 15. GABRIELLA GOES CRAZY 22:22 Says:

  FAN FAN FAN oavsett vart jag är, vad jag gör så lyckas jag alltis kolla på klockan när den är 22:22. jag skrämmer mig själv. 22:22 sökte på google nu om just ”22:22” var ngt speciellt och kanske betydde något.. så jävla freaky. jag planerar det inte , jag väntar inte på att den ska bli det råkar ALLTID kolla på klockjäveln just då.

 16. Time is all we have. « Bullshit Bulletin Says:

  […] Says: november 30th, 2006 at 10:57 p01 editnär man lever i en relation så märker man hur svårt människor har för förändringar. ja […]

 17. Nico Says:

  Trodde jag var ensam! Skönt att flera upplever detta fenomen! För mig började det lite mindre än 1 år sen nu… Det började med att jag varannan kväll såg 22.22 och 00.00. Sen började cirkusen! Rock around the clock…13.13, 14.14, 15.15 osv… Det fortsatte och gör det än idag! Det går inte en dag som detta inte inträffar några gånger per dygn.

  Vad betyder detta? någon som vet får gärna höra av sig!

  Vore skönt o få klarhet i vad som händer!

  /Nico

 18. Siamak Says:

  Min upplevelsen om 11:11 började 1991 när min bror dog 18 år sedan. Dem började första gången visar klockan 11:11 sedan minskade ser jag timmarna, så bara minuter :11 ser jag ofta på olika tider. Det började att vakna till från sömnen eller sova till ser :11 eller känna på mig att titta på klockan och ser jag ”:11”. Ibland upphör ett tag att se den och sedan börjar kraftig ser 5 eller 7 gånger denna ”:11” par dag. En samband mellan :11 och händelse märkte inte tydligt. Jag behöver tips att någon har haft ett samband mellan att ser siffrorna och händelsen.

  Jag läste en bok på mitt språk som finns översatt på svenska också Förvandlad av ljuset : nära-dödenupplevelsens genomgripande effekt på livet / Melvin Morse ; i samarbete med Paul Perry, översättning och förord av Göran Grip
  Utgivning Stockholm : Natur och kultur, 1998
  I denna början av boken för första gången 11:11 nämnande en kvinna efter att fick sitt liv tillbaka från döden!!!
  /Siamak

 19. Fredo Says:

  Siamak: Grymt intressant. Jag måste forska vidare kring detta ”fenomen”. Kanske är vi livets mening på spåren…

 20. Fredo Says:

  Ett tillägg kring detta om nära-döden-upplevelser. Citat från http://www.parthenon.se

  ”Följdverkningarna av en NDU kan innefatta bl a avsaknad av rädsla för döden, insikt om kärlekens betydelse och förmåga att depersonalisera kärlek, en känsla av att stå i förbindelse med allting, en upplevelse av mening och mål i livet, accepterande av och medkänsla med andra och fördjupad andlig utveckling. Många NDUare får en övertygelse om att vi är andliga varelser som ”bär” en fysisk kropp och får benägenhet att vara universellt andigt inriktade snarare än konventionellt religiösa. Ofta utvecklar NDUare paranormal känslighet och får varierande paranormala upplevelser och förmågor. En del menar att de blir intelligentare efter sin NDU. I Förvandlad av ljuset (se boktips) säger barnläkaren och nära-dödenforskaren Melvin Morse:

  [De paranormala upplevelser NDUare kan ha är]: telepati, prekognitiva aningar, prekognitiva drömmar, förmåga att se andra människor och platser med något slags fjärrseende, förmåga att diagnostisera sjukdomar och ibland att verka som healer. När jag nu granskat data om paranormala upplevelser… håller jag med den store psykologen William James som påpekade att den teori om själen eller sinnet som bortser från förändrade medvetandetillstånd och paranormala upplevelser aldrig kan bli heltäckande.

  Effekterna av en NDU kan också innefatta benägenhet att följa livsflödet snarare än att planlägga, ovilja att godta gränser och begränsningar, barnlik öppenhet, glädje och förundran, förändrad tidsupplevelse och en känsla av tidlöshet, och markant minskning av oro och rädslor. Kvinnor har en tendens att bli mer bestämda, utåtriktade och aktiva och män mer förtänksamma och känslomässigt uttrycksfulla.”

 21. almo Says:

  Ja, jag kan bara säga att det verkar som om vi är en stor (utvald) grupp med denna paranormala?? förmåga. Mina 22:22 upplevelser började för ca. 6 år sedan och jag trodde först att det var en slump att jag råkade titta på klockan just 22:22 och 22:55 men när för ca drygt ett halvt år sedan hände en mycket märklig sak hemma hos oss så började jag verkligen ana något paranormalt eller något/någon som försöker kontakta mitt medvetande på något sätt. jag satt framför min dator medans min fru tittade på tv i vardagsrummet , så hörde jag henne ropa på mig av häpnad. klockan på DVD spelaren hade stannat på 22:21 i ett par minuter tills jag kom trots att klockan egentligen var 22:30. sedan så blev klockan 22:22 och den stannade där i ett par tre minuter för att sedan fortsätta i något snabbare takt och komma ikapp den riktiga tiden och i det här fallet så var klockan 22:35 sedan så fortsatte tiden gå som vanligt, detta har hänt vid 2 tillfällen. jag råkar få se 22 på olika sätt, kan vara i mataffären eller på tv i en film då nämner de klockan 22:22 … mycket märkligt, men min bror sa något som fått mig att tänka lite extra, han sa att det kan vara en ängel som vill kontkta mig på detta sätt, jaaa den som lever får se.

 22. Fredo Says:

  almo: Det är en fantastisk berättelse du målar upp.

  Den här postningen kommer nog att leva för alltid. Hoppas det. Då kanske jag har tillräckligt material för en bok så småningom. Skicka gärna vidare diskussionen.

 23. johanna Says:

  jag läste nu lite om numerologi innan jag hittade eran diskussion. min pojkvän blir med förföljd av 22.22 som er alla andra vid massa olika tillfällen han skickar mig många sms vid 22.22 eller jag råkar skicka just då utan att tänka på det ibland vaknar han och kollar direkt på kl. då den är 22.22 jag läste på en rumänsk site om numerologi och där ”översatte” dom alla siffror men dom sa att 11 och 22 kan inte översättas på det sättet utan att det är något speciellt med dom siffrorna…
  jag blir med väldigt nyfiken och pojkvännen blir…mest förbannad nu förtiden…

 24. almo Says:

  Peter L: ja jag trodde ett tag att 22 kunde varit min turnummer och köpte lotter vid just denna klockslag och annat men inte vann jag någonting 😉 men jag tror på att det finns en kraft eller någon paranormal energi som på detta sätt vill påminna oss om något eller varsla oss om något som kommer att hända långt fram i tiden. Eller kanske rentav en numerologisk betydelse. Men det som skedde hos mig för några månader sedan som jag tidigare nämnde slår väl ut alla andra upplevelser även om de är irriterande och jobbiga som till ex att man ska betala en nota på 222:-.
  Jag har en till sak som rör just nummer 22 och det är nämligen att när jag och min fru var på en ultraundersökning hos barnmorskan innan våran dotter föddes så beräknade barnmorskan att barnet skulle se världen just den 22:a i november och rätt som det var så fick min fru värkar den 22:a och barnet föddes den 23:e … jaa… vad säger man!

  Hoppas på att få kunna hitta en förklaring till denna säkert betydelsfulla nummer.

  almo

 25. Julia Says:

  Okej, detta är förbannat sjuk!
  Jag googlade precis 22:22! Ett nummer som förföljt mig i flera år nu. ALLTID när jag kikar på klockan är den 22:22.. Jag river av ett snett leende och funderar på varför.. Jag tror helt seriöst att någonting VIKTIGT kommer ske i framtiden vid just den tidpunkten. Hoppas jag lever då så jag får veta vad.

 26. Anki Says:

  OJ!!! Trodde jag var ensam om 22:22. Har funderat länge på varför jag alltid tittar på klockan just då…
  Samma historia här också!
  Vad skönt att inte vara ensam om denna bisarra upplevelse.

 27. 22 Says:

  Samma story som alla andra.. Går ofta förbi parkeringsautomater 22:22, ser det minst ett par gånger i veckan, bott i rum 222, missade en gång Berlintåget 22:22… Ser tvåor efter varann vart jag än vänder mig. De följer oss vare sig vi vill eller inte. Det är moment 22.

 28. Anna Says:

  Jag ser alltid 22:22 eller 11:11. Senast var, ja. För ett par minuter sen. Rätt konstigt.

 29. almo Says:

  Hoppas ni läst mina tidigare inlägg, en annan rolig sak som jag bör ta med här är att summan av mitt barns sista 4 siffror i personnummret blir just 22 och det är faktiskt helt otroligt. 🙂

 30. Fredo Says:

  Anlände från en utlandsvistelse häromdagen. Vi landade strax efter kl. 20 och då var det dags att ställa om klockan. En timme för tidszonen men även en timme för sommartid. Vad blev klockan då? 22:22 såklart.

 31. Nathalie Says:

  Läskigt…. trodde jag var ensam om det här.
  Googlade 22.22 för att få ett svar på det som händer mig..
  Jag ser 22.22 i princip varje kväll… Det kan vara på mobilen, ipoden, datorn eller på text-tv. Tänker aldrig på det, försöker inte pricka in det.
  Varje gång det händer… småler jag, men känner samtidigt lite obehag.
  Jag fattar verkligen ingenting.
  Har försöker att översätta det på alla möjliga sätt… till bokstäver, datum, med mera… men finner ingen anledning.
  Jag måste få ett svar!

 32. fanny Says:

  samma historia hos mig med. kollar alltid på klockan 22.22. men kan det vara så att man kanske kollar på klockan ganska ofta, och sen är det enbart vid 11:11, 22:22 osv. som man reagerar på? annars är detta mystiskt.

 33. Tina Says:

  Det här är ju förstås inte samma sak, men ändå likt: Jag råkar alltid märka när jag kommit till sidan 100, 200, 300 etc i böcker jag läser. Det kan ju förstås vara så att jag bara inte noterar om jag ser s. 138, men jag har märkt av det så många gånger (sedan jag var liten) att jag inte kan avfärda det helt. Något som jag INTE kan göra undermedvetet är att jag ganska ofta råkar handla för t.ex. 20.00 kr, eller 100, eller 400… Även om jag handlar olika saker och varorna inte är i hela tiotal! Det är ganska roligt!

 34. Tina Says:

  …Jo, så har jag ju råkat titta på klockan just 22.22 eller 00.00 rätt många gånger också, men jag ligger nog i lä bland er andra i det fallet.

 35. Boel Says:

  Har i ca 20 år återkommit till siffrorna 22:22 när jag helt plötsligt utan anledning tittat på klockan. Loggade in för en stund sedan och klockan visade då 22:22. Hur kan det vara så?
  /b

 36. Nodrighal Says:

  Jag har i många år i olika sammanhang förföljts av 22:22. Det sägs att den som upplever detta fenomen har tur i kärlek men otur i spel, eller vice versa, ngt av det var det iaf.

 37. almo Says:

  Nodrighal : Ja, jag tror på det du säger, tur i kärlek har jag inte haft men jag hoppas att jag har tur i spel iaf 🙂

 38. Jessica Says:

  Hej!
  en killkompis till mig som jag lite halft börjat få känslor för skrev till mig exakt 22:22, vilket inte är ovanligt att han gör. han ringer ofta 22:22, smsar lr så tänker jag på honon kollar klockan och jaa.. självklart; 22:22!

  Jag är skrockfull, och precis som att A-brunnar betyder otur har jag fått höra att 22:22 betyder ”tur i kärlek”, att någon man tycker om tänker på en. (Man ska även pussa klockan när man ser de ^^ )

  iomed att jag börjat få känslor för honom och ”betydelsen” så känns det läskigt.

  Har varit med som ni säger… överdrivet många gånger om 22:22. det är inget jag tänker på.. utan när jag väll tittar på klockan är hon väldigt många gånger 22:22

  Hittade den här sidan som många av er andra.. sökte på 22:22 via google.

  Visste inte att flera berördes och stör sig på detta, trodde jag va ensam!

  hmm.. kan men hitta svar på sånt här nånstans?

 39. David Says:

  Så det händer dig oxå? Händer inte mig vid läggdags dock, eftersom jag oftast lägger mig senare… Dock händer det sjukt ofta att jag slänger ett öga på klockan framåt kvällningen och att den just då står på exakt 22:22.

  Vet inte exakt vart jag vill komma med den här kommentaren, men det är en grej jag har tänkt på och när jag läste detta inlägg blev jag t.o.m. lite mer förvirrad än vanligt.

 40. Patrik Says:

  22:22 finns i mitt liv nästan hela tiden, vet ej varför men har försökt att kolla upp det i bibeln eller div andra böcker men har inte kunnat hittat något. kan sitta hemma på kvällen och bara plötsligt titta på klockan, och i 95% av fallen är den 22:22. För några år sen satt jag i en bar och väntade på några kompisar, hade ingen klocka med mej och ingen mob, jag frågade bartendern om tiden och givetvis sa han 22:22, han kunde lika gärna ha sagt tjugo över tio. Jag stod och väntade på bussen en kväll och plötsligt kom en buss som körde förbi, på sidan av bussen stod det 22:22 och inget annat, jag tittade om det var någon sorts reklam men kunde bara se siffrorna 22:22. Tror att detta kommer att följa mej tills den dan jag hittar vad det betyder.

 41. Johan Says:

  Hittade en annan sida om detta,
  2222.doby.se

  Hur många är vi där ute?

 42. Diwan Says:

  Time is an illusive invention of man. Once obsessed by it and life gets controlled by the daily routines of time, it is very easy happen that the imagination of man takes over and pushes one away from the truth of the self.

 43. CareTaker Says:

  precis samma sak händer mig, det är helt otroligt!!

  Idag när jag skulle börja röra mig ut så skulle jag stänga av datorn och då var klocka 16:16, tänkte att nu är det nog! Jag måste kolla upp vad detta betydde så skrev in 22:22 på google och hittade hit.

  Allt började för 3 år sedan då jag började se 22:22 flera nätter i sträck när man skulle gå och lägga sig men då brydde jag mig inte så mycket, men nu så har talet följt mig i en ganska lång period och utvecklats till 11:11, 13:13, 16:16 och så vidare..

  Har läst igenom alla kommentarer på den här loggen och då någon skrev om att man kunde ha tur i kärlek eller i spel, det dåliga är att jag har otur i kärlek men i spel har jag hur tur som helst det är helt sjukt!!
  Brukar spela ganska mycket kort som Texas Holdem och Black Jack och har en känsla i mig som känner av när jag ska vara med och spela och när jag inte ska spela, de gångerna jag jag har hoppat över och kollar på så tittar jag sedan på motståndarens kort som är helt värdelösa!!

  En dag när jag va runt 15 år eller så köpte jag en tia lott och vann 30kr, självklart tar jag emot 3 nya lotter. Skrapar lotterna och får 2 nit lotter men ajg vinner 30 kr på den sista lotten sen fortsatte det så 13 gånger, ja sen förlorade jag tillslut men jag ville bara kolla hur många gånger jag skulle vinna.

  Jag började även tänka mer på vad detta kan betyda efter att man hade sätt filmen ”The Number 23”, man får direkt aldrig veta varför talet förföljde honom man fick bara veta att han var på ett psykhem..

  Hoppas någon kommer på något vad detta kan betyda!

 44. naben Says:

  hmm senaste 5 åren har jag också vart förföljd av 22:22, jag har tänkt på det flera gången och nu googlade jag tom det och lyckades hitta denna hemsida, sjukt att flera har det likadant! 🙂

 45. Helena Says:

  Så sjukt det här, alla har vi googlat på 22:22……
  Mina 22:22-upplevelser började för 14-15 år sedan då jag bodde på Söder i Stockholm. Mitt spontana liv som singel tog mig till olika platser och olika tidpunkter hela tiden. ALLTID råkade jag kolla klockan 22:22.
  En gång vid slussen lyste självklart den stora digitala klockan på Mariahissen 22:22. Jag fick rysningar och bestämde mig för att försöka ta reda på vad detta betydde. Har ingen aning om hur eller varifrån jag fick informationen, minnet sviker mig, men att 22:22 var någon slags ”öppenhet” för en annan dimension. Jag har försökt hitta denna information igen, när 22:22 gör sig alltför påminnande men utan resultat.
  Sen jag fick barn för 6 år sedan och allt är otroligt inrutat så har jag knappt upplevt det. Så jag tror inte riktigt på teorin att människan lever ett inrutat liv!
  Nu ska jag googla vidare och se om jag finner några fler intressanta sidor!

 46. Bloggmumie. « Bullshit Bulletin Says:

  […] enskild jag är extra stolt över och som folk återkommer till med jämna mellanrum. Den heter ”Klockan 22:22” och har berört fler människor än jag kunnat drömma om. Den bevisar också att vi har något […]

 47. Almo Says:

  Har vi något ihop med jordens undergång eller det viktiga datumet 2012-12-21 för datumet innehåller just 4 st 2:or 2222 🙂 ? Mayakalendern tar ju slut då, men visst behöver det inte betyda jordens undergång, utan kan det handla om stora förändringar på jorden, för vissa människor goda och för vissa andra mindre goda förändringar. Ja den som lever får se. 🙂

 48. Almo Says:

  Kolla in här: http://nojesguiden.se/artikel/en-dag-i-sophia-somajos-liv finns tydligen fler än oss som är ”förföljda” 🙂

 49. Eddie J Says:

  Fan.. Jag googlade just mig till denna sida, med detta inlägg och har läst igenom de flesta kommentarerna. Bara för två veckor sen visade sig detta fenomen för mig. Jag såg på klockan en kväll och den stod på 22:22, och samma nästa kväll. Sedan missade jag en kväll, men nästa och kvällen efter det var det tillbaka. Jag tittade på klockan för ett tag sen och den stod på samma tal.. Det är lite läskigt det där med siffror på klockan.. Jag tittade nämligen på klockan ett kort tag efter 22:22 nyss och den stod på 22:33, sedan, exakt elva minuter senare kollade jag på klockan igen, 22:44.. Jag blir nästan rädd när detta fenomen uppenbarar sig om och om igen.. Det där med Mayakalendern som någon skrev lät nästan lite rimligt för mig. Har ganska nyligt fått nyss om dess slut och har blivit lite skakis inför jordens undergång. Allt jag hoppas är att 22:22 bara är nonsens och inte något allvarligt..?

 50. Pernilla Says:

  Då jag återigen lyckades titta på klockan då den visade 22.22 bestämde jag mig för att googla klockslaget. Tydligen har fler än jag gjort detsamma, av alla kommentarer att döma.

  Känns på något vis bra att det inte bara är jag som har känslan av att 22.22 förföljer mig.

  Har fått för mig att något stort i mitt liv ska hända vid den tiden…vilket väl återstår att se.

 51. iallafall Says:

  Kan bara instämma…
  FAN
  Googlade också ”Klockan 22:22”.
  Alla kommentarer här gör ju att man verkligen börjar undra.
  För mig började det (eller jag kanske började tänka på det då) när någon pratade om att vissa mer känsliga personer drogs till jämna siffror. Och just 22:22 skulle vara något speciellt. Min flickvän (som många kvinnor) tror också lite grann på dylika historier. Efter det tyckte jag det var roligt att visa upp mobiltelefonen med 22:22 i displayen för henne. Jag tänkte att det var tillfälligheter. Sedan började jag på skoj säga att jag var född 22:22 eftersom jag visste att jag var född på kvällen. När jag sedan frågade mer exakt när jag var född så var svaret ”mellan 22 och 23” vilket fick mig att hajja till lite. Så har det fortsatt och nu senast när jag var i USA och hade hyrbil så fick jag en ny upplevelde när besinpumpen som jag låtit stå och fylla automatiskt stannade på 22:22 dollar.
  Vad fan ska man tro?

 52. iallafall Says:

  Hittade det här också
  http://1111angels.com/

 53. Siamak Says:

  Jag åter kommer för att börja tänka annorlunda på vår upplevelse!
  Jag tänker att det borde vara räcka att vi som upplever siffrorna skriva bara vi ser och vi blir förvånad om den.

  Om vill vi verkligen veta om 22:22 eller 11:11 vi måste ändra på vår strategi!
  Vi borde använda vetenskapligt metoder och statistik händelse omkring det.
  Jag vet inte hur man kan göra det rätt från början, men jag tar några förslag och med hjälp av er kan vi hitta rätta formulering.

  Vi kan börja med att starta med statistik.
  Först; personligheter egenskaper!
  Exampel: lättlurad, bedräglig, hjälpsam, egoistisk, religiös, religionslös, förolämpande, har sett spöke, tror på UFO, det svårt att komma ihåg tid och datum för olika arbetet och uppgifter, har förlorad en käraste vän, anhörigt som berör dig stark, o.s.v.
  Vi skulle hitta rätt egenskaper för vår syfte och sammanhang.

  Andra; hur ofta händer?
  Exampel: kvällar[ 1-ång 2-… 3-…], förmiddagar [ 1-ång 2-…], Veckor[ 1-ång 2-…], Månader[ 1-ång 2-…], eller något annat ni kan komma på!

  Exampel: Före och efter att ser man ofta siffror vad som man misstänka att har hänt eller skulle hända (det kan vara många dagar före och efter).
  Skulle bli påkörd!, missade möte!, något skulle lurade mig eller gjort för ett köp, det kan vara Hus, Lägenhet, Bil, Data, Giftermål, Kärlek, Ny vän & Kompis, o.s.v !,

  Att använd vetenskapliga metoden.
  Vi kan kontakta psykologer, matematiker för sannolikheter att kunna se sådana siffror och det kan finnas mellan dem som upplevd samma som vi!

  Vi kan skicka denna sida till dem och be att titta på och ge oss några förslag.

 54. Almo Says:

  Nu har jag fått en bekräftelse på vad för min del och kanske för er andra detta handlar om!! Jag spår mig i kaffe ganska ofta hos en mkt skicklig person som jag känner och han har vid flera tillfällen talat om en ”kraft” utomjordisk som vakar över mig och hjälper mig. Men sist jag var hos honom (igår) så såg han direkt en ängel och att den vakar över mig och beskyddar mig och ger mig framgång. Ja så jag är ganska så säker på att detta handlar om änglar som på något sätt vill hjälpa oss ur vissa svåra situationer och i mitt fall så stämmer detta in. 🙂

  Mitt råd till er är att SÖK så skall ni finna!

 55. Jessica Says:

  SÅ sjukt att så många har samma upplevelser, 22:22 har förföljt med ett bra tag nu, fan ser det jämt. Googlade också på 22 22 och denna sida kom upp. Undrar vad just det klockslaget betyder.

 56. Mattias Says:

  Selektivt minne kallas det.
  Jag upplever det åxå.
  Jag ær sæker på att
  jag tittar på klockslaget 15:48 lika ofta också,
  men det lægger man inte på minnet, thats all.

 57. almo Says:

  Mattias: Hur kan du förklara vad som hände mig den kvällen då DVD spelarens klocka stannade på 22:22 ? 😉 läs gärna mina tidigare inlägg med samma namn.

 58. Hermanos Bernal Says:

  Hej, Jag har läst vissa av dom här blogginläggen och det är sinnesjukt jag har sett samma sak i ca 5 år
  22:22

 59. Rafi Says:

  shit jag trodde jag va ensam om d…….ni anar inte hur lättad jag är.
  jag har inte vågat prata me någon om d,trodde att folk kommer o garva åt mig.

  22:22 ska tatuera in i huden. d ska jag fan göra.

  jag tror dem som ser 22:22 e nog utvalda av högre makter.

  TEH MATRIX 😀

 60. Alex Says:

  För mig började det med 22:22. Kunde inte ha sett på klockan på flera timmar, men när jag väl kollade så var den 22:22 och detta är inte i samband med att jag ska sova för jag går alltid och lägger mig senare.
  Sen kom 11:11. Och numer kan det hända flera ggr per dag att man ser t.ex. 14:14, 17:17 osv. Och jag har många ggr bara för att jag stört mig på detta väntat extra mycket med flit bara för att det inte ska vara pga att man tittar på klockan ofta. Det kan ha gått timmar, men när jag väl tittar, så är alltid klockan jag tittar på (oftast den som är närmast tillgänglig förstås) ett jämt tal.

  Jag har berättat om ”fenomenet” för folk jag känner och även tjutit till när de är med så att de också ska få se att jag ser jämna tal jämt.

  Det har på så vis smittat av sig så att flera bekanta och vänner nu blir tokiga av att se jämna tal jämt.

  Vaaaad kan det vara? Klockor går ju alltid lite olika så då tycker man att en inbyggd klockan i huvudet som går efter de man tittar på är uteslutet. Det gäller ju alltid den första klockan man ser, det kan vara på tågstation, hemma i köket, mobiltelefonen osv.
  Ibland är det helt sjukt hur man även ser jämna tal på andra saker än klockan, det kan vara med vadsomhelst som visar siffror bara den kan visa fyra siffror. Sjukt ärdet.

 61. Alex Says:

  Vill lägga till att jag OFTA får sms från ANDRA vid jämna tal.
  Det kan vara att tåget är försenat och kommer just, t.ex. 17:17.
  Har ni tänkt på att mobiltillverkare ofta på sina reklambilder för mobiltelefon har just klockslaget 10:10? Samsung tror jag kör detta ofta.


 62. Sanna Says:

  Hejsan!

  Jag vill gärna dela med mig av mina tankar kring detta. Jag började se 11:11 överallt för några år sen. Det var i samband med att jag kände mig väldigt harmonisk och ”in tune” med världen. Liksom ni så frågade jag vänner, googlade och sökte svar. Jag såg även 11:22 och 22:22 samt nummer som 11:33, 11:44 osv. 11:11 var ändå det som kom oftast och som väckte mest känslor i mig.

  Jag VET att dethär inte är nån slump! Kanske just för att synen påföljs av en känsla som är mycket speciell. För mig handlar det inte om någon utomjordisk kraft eller ängel, även om jag kan förstå er som funderar i de banorna. För mig handlar det om att vi – som tydligen verkar vara rätt känsliga individer – ser GENOM världen för ett ögonblick. Världen är transparent, bakom det fysiska finns ande och den anden är EN. 11:11 och 22:22 är öppningar, eller meddelanden från anden (eller oss själva om vi vill). De visar oss att vi alla är ett, och att vi är större än vi tror. Och att det spelar roll vad vi gör här i världen. För mig personligen så har 11 börjat betyda idé, tanke eller höga ideal. 22 betyder att dessa manifesteras fysiskt, dvs förverkligas. Då jag ser 11:11 innebär det oftast att jag har en tanke eller idé som är ovanligt bra. Ser jag 11:22 så betyder det att jag har en tanke som jag bör förverkliga. Ser jag 22:22 så betyder det helt enkelt Act!! Gör det!! NU!

  Men dessa är budskap som jag (och anden) är överens om, så det kanske inte är exakt samma för er. Eller?

  Sist vill jag säga att var för allt i världen inte rädda för fenomenet, det är en gåva och ett kikhål in till en verkligare verklighet 🙂 Vi kan lugnt se framemot 2012, då kanske allt dethär är mer allmänt känt.
  Allt gott!
  Sanna

 63. Marko Says:

  Skönt att se att jag inte är ensam om detta ”fenomen”!?

  Jag är grymt nyfiken på vad detta kan betyda. Är övertygad om att 22:22 är något positivt för oss speciellt utvalda. 🙂 Jag har sett 22:22 som tidpunkt på klockan, datorn, spisen och radion. Kilometermätaren i bilen visade 222.2, norska reg.skyltar som slutar med 2222, en match mellan Sverige och Finland slutade 22-22. Är i skrivande stund skyldig min far 9522,22 kr i bensinpengar, flyg från London/Heathrow ”Beräknad 22:22”. Och senast idag, en av tjejerna på kontoret (jobbet) föreslår 2222 som kod på min PDA.

  Det är spännande! Kan ju hoppas, som någon här ovan skriver, att det kan handla om tur i kärlek. Men helst något mer djupare än så.

  //Marko

 64. Adam Says:

  Hej alla,

  Sitter och surfar lite runt på nätet och tittade på min WinAmp då det återstod -44:44 minuter kvar (ja det är en mycket lång låt, eller ett sk DJ set)

  Hur som helst, jag har under en tid nu upplev att ofta när jag tittar på någon klocka är hon just sifferkombinationer som 22:22, eller 19:19, 1:11 etc etc… jätteofta det är samma nummer i följd.

  Även en kompis till mig lägger märket till detta nu efter att jag nämnde detta till honom att jag ser klockslag som är uppreppande. Vi var ute en kväll och körde bil då han lade märket till att klockan i bilen (12h klocka) och radiostationen vi lyssnade på var 10:51 – 105,1! SICK!

 65. Hemen Talib Says:

  Assåå fy helvete,Ja ser klockan mest på 17:17,första när ja inte hade googlat så trodde ja att det betyde nåt ,och nån försökte säga mig nåt och så gissade ja på att 1 betyde 1 och 7 betyde en vecka,Så en vecka en vecka och undrade va händer då?…sen berättade ja för min kompis och så sa han att han mest såg klockan på 22:22 och så sökte vi och hittade den här sidan,Bra att det finns andra också…Det som är mest skrämmande är att ,typ,ja spelar full skärm spel,sen exakt 17:17 tog ja ner spelet en gång,Sen var ja ute med kompisar ,vi satt och chilla sen börja en av kompisarna vifta med sin Iphone och så lyste skärmen på den exakt då klockan var 16:16,..Det skrämmer mig som fan,och så hade ja en deva ju idag i verkligheten om nåt som ja hade drömt.

  Läskigt!!kanske nån som försöker säga nåt?

 66. Hemen Talib Says:

  En gång smsade en kompis exakt på 17:17,annan gång skrev nån till mig på 17:17,

 67. Macintosh Says:

  Hej,

  Upplever också detta sedan länge.

  Har inte någon annan märkt att 22:22 dyker upp i exakta viktiga ögonblick… Dvs det finns en mening när det dyker upp?

  Jag såg 22:22 i flera år, sen var jag hemma och hälsade på familjen vilket under den tiden hände sällan. Min morsa hade en mapp på datorns skrivbord som det stod 22:22 på, jag höll på att smälla av… Det visade sig att min syrra hade tagit över hundra bilder på 22:22 på olika ställen.. Jag hade aldrig sagt något om min egen upplevelse med 22:22 till henne… Eller nån annan i min familj.

  Jag har fått enorma synkronistiska ”träffar” d.vs en massa osannolika saker händer som av en slump, och flera av dem samtidigt, och just då slår kl 22:22 … Jag har upplevt det som budskap, i form av något nån säger, eller en låt som spelas eller något jag läser.. Detta är ALLTID en positiv upplevelse för mig, det betyder alltid nåt i stil med en tröst eller något hoppfullt…

  Är glad att någon skrev ett blogginlägg, uppenbarligen många som söker.. Har letat efter andra svenskar som har upplevt detta.

 68. Macintosh Says:

  Vill tillägga, att just 22:22 uppenbarar sig i många former, inte bara i klockslag.. T.ex handla för 202.22 kr, eller highscore i tv/dataspel, siffror i telefonnummer, anrop, könummer 222, och så vidare och så vidare..

  Det är iaf min upplevelse..

 69. Kitty Says:

  Jag ser också 22.22 hela tiden. Och även nu 11.11 00.00, efter att jag börjat tänka mer på det.
  Frågade min lillebror om han gjorde samma sak, en kväll på MSN för några veckor sedan. Det gjorde han inte sa han, men man skulle pussa skärmen då. (Han är 16, jag är 27, så jag vet inget om såna där grejer. 😛 ) Så jag blev mer nyfiken på om det betydde något speciellt.
  Googlade och hittade den här sidan.
  Satt och läste i kommentarerna, tyckte det var intressant och spännande. Och lite läskigt (jag är väldigt mörkrädd). Så kollade jag av en händelse på datorklockan, då visar den 02,22. Då stängde jag ner fönstret, stängde av datorn och gick och la mig. Jag tyckte det var extremt obehagligt. Varför just ett sånt klockslag?

  Hursomhelst, jag har läst alla kommentarer nu och de flesta tror att det är något positivt, så jag ska försöka ha den inställningen oxå. 🙂

  Många kramar till er andra där ute!

 70. Spooky Says:

  Ja jag googlade 22 22 2222 och kom hit. Jag håller på att bli galen för jag ser alltid på klockan när den är 22:22.
  Skrämmande är det när man köper ett paket skinka och dom väger och klistrar på lappen som visar 22,22 kr eller när man var till arbetsförmedlingen och man drar en väntlapp och den visar 222 samma på banken där fick jag 22 och det här är dom senaste två gångerna jag varit där. I ett år har jag förföljts av dessa 2:or. Och det finns ingen tur i dom, har köpt 30 trisslotter som har koden 222 i början längst ner (serienummer på lotterna) Har tippat joker, spelat poker med pocket 22 men träffar aldrig något/vinner.
  Tom k*ken mäter 22 cm ja kanske 22,22 om man ska granska mätstickan riktigt noga.
  Men vad är dessa 2222 bra för? vad vill dom mig egentligen? Vill änglarna nå mig får dom ta mig fan vara lite tydligare.

 71. Almo Says:

  Var precis på en chatt då någon skrev något på tiden 22:22:22 hmm 🙂

 72. Elin Says:

  Oj oj va många jag tycker att det är en härlig känsla att se 11:11 jag ser de varje dag och som hm.. almon (skrev säkert fel och ber om ursäkt isf) , så stannar klockan tills jag tittar på de digitalt, vanliga klockan går på men inte den på datan eller mobilen, min faster och bästa vän dog när jag var ganska liten, sedan dess har jag alltid vetat att jag har någon bredvid mig när jag behöver någon. eller någon hon är alltid där då, eller det är vad jag tror, jag är väldigt känslig för paranormala saker, jag spår i tarot kort och sakena jag spår slår ofta in 11 dagar senare, senast. min första kyss var 11:11 jag vart kär i honom den 11/11 de va sjukt! nu känns de som att jag håller på att bli galen, jag vill veta vad de betyder, btw, när min faster dog var jag 11 år. um.. några kompisar och jag har hittat en ganska rolig lista, jag tror inte på den så mycket men den e kul att kolla på! jag ska skriva upp den för dem som vill se:
  00:00 önska dig något
  01:01 han/hon tänker på dig
  02:02 kan inte vara utan dig
  03:03 drömmer om dig
  04:04 ni kommer att kyssas
  05:05 är din för evigt
  06:06 älskar dig (han eller hon ska de stå på dom flesta men orkade inte upprepa de hela tiden.)
  07:07 Bara kompisar
  08:08 en blond kille/tjej gillar dig
  09:09 du kommer se honom/henne
  10:10 en kille / tjej med brunt hår gillar dig
  11:11 (mitt nummer ^^) han/hon är ledsen utan dig
  12:12 ni kommer att träffas
  13:13 du kommer att lära känna en ny kille/tjej
  14:14 han/hon är kär i dig
  15:15 en mörk kille/tjej gillar dig
  16:16 ni kommer bli tillsammans
  17:17 han/hon talar sanning
  18:18 han/hon är avundsjuk
  19:19 han/hon gommer sina känslor
  20:20 (den jag tycker alltid stämmer!) någon kommer att ringa dig (min kompis tinger mig alltid 20:21 eller något åt de håller hel läskigt men såå ballt xD)
  21:21 han/hon gillar när du ser på honom/henne.
  22:22 du intresserar honom/henne
  23:23 — sidan har lossnat där jag skrev 23:23 så jag är ledsen men jag kan bara säga att jag TROR att det stod ”han/hon gillar dig.”
  och juste, min leverans raport på sms står det alltid 11:11 på också även om klockan är typ.. 09:— what ever alltid 11:11
  hörde att det var änglar, jag kan bara säga att jag tror på de, jag vet att jag har min annika, men jag kan inte låta bli att tro att de finns något djupare i de hela.. jag blir glad om någon kommenterar mitt inlägg och säger vad dom tycker om ”den fåniga” listan eller tror, jag kan säga att vissa av dom.. stämmer nästan alltid, och jag får sms 17:17 varje kväll också bara för att kasta in lite här och där och göra de rörigt för er ^^ hehe ;P
  God natt alla med galningar, (kunde inte låta bli.)
  åh juste min pendel brukar också ge rätt svar men när någon annan rör den så står den still när jag rör den.. pulserar den och snurrar, kan inte annat än att tycka att det är så ballt, samtidigt som jag vet att man måste ha respekt för allt som har med övernaturligt att göra.
  nu så, god natt. 🙂

 73. Charlotte Says:

  Det här är så sjukt. Började googla om klockan för jag blev så otroligt irriterad nu när jag precis kollat klart på en film. klockan var då 23:23, i någon/några månad nu så har klockan varit jämna siffror varje gång jag kollat på den. som 12:12, 14:14, och jag menar verkligen alla gånger jag har sneglat på klockan, eller så slår den precis över till minuten efter. Har märkt det många gånger förut och då har jag alltid sagt ”någon tänker på mig” sen ska alla lyfta fötterna från golvet, haha. men nu blir det bara jobbigt att tänka så eftersom klockan ALLTID är jämna siffror när jag väl kollar på den. Jag kan bara inte förstå varför.

 74. P Says:

  Om man börjar rota i Maya-kalendern lite så ser man sammanhanget kring detta efter ett tag.

 75. Almo Says:

  Någon som upplever att gatulyktorna släcks när man passerar de? 🙂 har hänt mig 😛

  • Manne2222 Says:

   Hej Alla som har upptäckt siffran 22.

   Även jag har hittat hit genom att googla 22, eftersom jag har upplevt detta sedan 2001 och sedan dess upplevt enormt många spännande och otroliga saker med siffran 22. Om jag skulle skriva alla, skulle de ta resten av den här veckan men jag skall skriva några för att förklara att även jag har upplevt nästan samma saker som ni. Almo, jag måste hålla med dig om att gatulyktor släcks och tänds i min närvaro, har alltid undrat varför. 🙂 Kul att höra att man inte är ensam om det.

   Siffran 22 är en elitsiffra och står för ”byggaren” ”skaparen”, exempelvis, den på himlen starkaste lysande stjärnan SIRIUS, har allting med 22 att göra, googla på det.

   Min mamma födde mig när hon var 22 år, jag är född v.22, blev 22, år 2002. Någon föreslog tidigare att VI bör undersöka det här närmare och det har jag gjort på många olika sätt. Jag träffar ER likasinnade och diskuterar gärna detta vidare, hoppas ni bor i Sthlm liksom jag ? Också nyfiken på vad ni arbetar med och vad ni har för bakgrund, jag tvekar inte en sekund om att allt det här har en samband och att vi har hittat varandra här !! Undrar hur många till det finns som vi ??

   Får jag börja med att fråga är när ni är födda ? Jag är född, 1980-06-03. Och har siffran (9) inom numerologins värld. Det innebär att man är utvald för att genomföra någonting stort för mänskligheten samt mitt namns betydelse är (den som vinner med guds hjälp). Får se om de stämmer, den som lever får se eller hur ?

   Jag har en känsla av att detta har definitivt med 2012 att göra, som ni också vet kommer inte världen att gå under utan, mänskligheten (de människorna som har överlevt) kommer att behöva ”bygga” upp världen på nytt och för det finns det ett antal människor som är utvalda redan nu. Jag kan säga att jag har varit med om så mycket konstiga grejer och överlevt (har nog förbrukat 7 av mina liv :)) och överlevt, tror inte jag kommer kunna dö, förrän jag har fullbordat det jag är här för att göra. )

   Det började för mig med att min CD spelare i bilen visade 2min 22 sek, trots att jag stängde av den när den stod på 2min 35 sek, tänkte att det var nåt fel tills veckan efter jag drog 22 ifrån 999 nr i kö apparaten under samma dag 2 ggr på två olika ställen. Får massor med mail och sms 22.22 eller 22 över någon klockslag.

   Jag behöver nog inte tala om vid det här laget att jag ser 22.22 på klockan i storsätt varje dag, jag har haft parkering plats 22 av 160 möjliga parkerings platser, arbetat på ett företag vars adress var på 22 och tel nr 020-22 22 22. Det har hänt bara positiva saker med 22, jag har inte upplevt att det är någonting dåligt.

   Dock de senaste 3 åren har jag börjat se 666, vilket är oroväckande. Någon annan som upplever de två siffrorna tillsammans som jag ??

   Jag har också upptäckt att 22 visar mig vägen, om jag skall ta ett beslut så får jag alltid svaret genom 22 på ett eller annat sätt. Då vet jag att jag är på ”rätt väg”.

   Föreslår att den personen som har startat bloggen kan bjuda in på ett möte, jag dyker gärna upp som sagt och diskuterar vidare med ER som har samma vardag som jag.

   Mvh
   manne

 76. Thomas Says:

  Jag instämmer med många! Jag har också under flera års tid sett 22:22 på klockan. Parkeringar,rumsnummer,vinstlotter mm som varit 222,22 osv. Har tidigare sökt på nätet utan resultat. Men i går kväll hände nåt otroligt! Jag satte mig framför datorn, jag lade min iphone vid tangentbordet som var i viloläge ”svart display”. Plötsligt utan yttre påverkan kom displayen till liv och jag läste klockan 22:22. Jag blev naturligtvis förvånad och tänkte ett tag. Precis som om
  någon/något ville få mig att söka på datorn eftersom jag satt där. Jag sökte och fann då denna sida överst på träffarna.

 77. Almo Says:

  Hej Thomas och kul att du hittade hit :). Välkommen

 78. Elin Says:

  Hej igen, ja gatlyktor slocknar för mig med, vi kanske är elektroniska ;P
  nej men de är ganska läskigt eller hur? .. :O
  och de där med maya-kalendern.. de är bara för läskigt att rota i men så spännande att man kan inte bestämma sig för om man ska kolla eller blunda för de :S

 79. Elin Says:

  jag har nu funderat och läst om ditt inlägg, manne, jag har också funderat mycke på sånt som du nämner om att man är ämnad för något stort eller ja större, mitt namn har betydelsen Ljus eller fackla som dom förklarar så här ”den som sprider ljus och värme till omgivningen, en älskad och behövd”
  jag håller på att utbilda mig till undersköterska och är väldigt omhändertagande.. jag är född 1992-05-21 jag fattar inte sånt med nummerologi men om du gör de så får du gärna förklara om de är något speciellt, en annan sak som jag funderade på var också de att i ett nummer jag haft är de 444 och ett 92 (nej jag va inte så dum att jag skrev de nummret jag har nu) jag har alltid sanndrömmar och känner när saker kommer hända.. jag får 666 när de är något som kommer beröra mig djupt på ett mindre bra sätt men något jag kommer lära mig av, som i kärlek, min första pojkvän lärde mig mycket av de misslyckade förhållandet eller första (och hittills ändå) gången jag körde i diket och krockade med en sjukt stor sten.. de kan vara så att man ska vara extra uppmerksam. jag skulle också vara med på den träffen om den inträffade, jag bor utanför stockholm..

  • Almo Says:

   Jag tror framförallt att vi som upplever detta har en uppgift att lösa och det för mig betyder att finnas till och hjälpa eller vägleda andra människor. I vanliga fall händer det att folk hör av sig till mig om de behöver hjälp med någonting och jag brukar (tyvärr) säga ja alltid och ställer upp även om jag vet att det skulle påverka min dag eller nåt som jag planerat. Föreställ er varje natt innan ni går till sängs att imorgon kommer ni att kunna hjälpa någon/några på något sätt och att ni och även han/hon/de blir glada och nöjda, jag lovar er, det kommer garanterat att hända er en sak dagen efter då ni verkligen kommer till hjälp för andra. Det är jag så säker på iaf när det gäller mig själv 🙂

   Sen är det nog så att vi är som en slags länk mellan detta livet och andra högre liv och vi har lättare att knyta eller koppla oss till den högre dimensionen.
   Något som jag varmt rekomenderar är att antingen låna eller köpa böcker som hjälper en att komma i kontakt med våra skyddsänglar för deras budskap är ovärderlig eftersom vi är som en öppen länk mellan vår värld och världen de ”lever” i.

   Jag bor i Sthlm och är även intresserad ifall vi kommer överens om en sammankomst 🙂 det vore roligt att utbyta lite erfarenheter.

   • Manne2222 Says:

    Almo, de sakerna du nämner är väldigt intressant att prata vidare om. Det är jätte bra att vi (en liten grupp) har liknande tankar och upplevelser. Positivit att både Elin (grattis förresten Elin, du fyller år om en vecka) och Almo vill träffas. Jag tycker i alla fall att vi väntar nån vecka till, är det ingen annan som visar intresse så träffas vi och pratar vidare över en fika.

  • Manne2222 Says:

   Hej Elin,

   Tack för ditt svar, sanna drömmer har jag också haft och även sett saker medan jag har varit vaken…..lite svårare att förklara med text kanske.

   Du är en tvåa Elin och nedan kommer beskrivningen, hur bra stämmer det på dig ?

   Livsväg 2, den ultimata samarbetspartnern:
   De som har livstalet 2 är lätta att ha att göra med och är bra på att inspirera andra och ge goda råd. Tvåor gillar att jobba i grupp och är till sin fördel på det sättet. De är mycket diplomatiska, kanske för diplomatiska ibland och därför kan de ha svårt att fatta egna beslut.

   Som tvåa är du en mycket hänsynsfull vän, ibland till den grad att du nästan glömmer att tillgodose dina egna behov. Blyghet är något som många med livstalet 2 delar men det döljs ofta genom att partnern istället är en viljestark och utåtriktad person. Men samtidigt som du kan vara lite blyg så är du artig och värderar även den egenskapen hos andra människor. Det är troligt att du samlar på någonting och därför ser ett nöje i att gå på marknader. Musik är antagligen något du är intresserad av, tvåor är ofta mycket musikaliska och har en osviklig rytmkänsla.

   Det som kan vara negativt är att du är känslig och lättsårad och att du överreagerar när du känner dig missförstådd. Försök att vara mer rak i möten med andra människor.

   Nu hade Fredrik startat en grupp på FB 22:22 , men jag hittar inte den.

 80. Writesaidfred Says:

  Nu finns Facebookgruppen 22:22. Häng på och dela med dig av dina tankar.

 81. Elin Says:

  Hej du Manne, tack för gratulationen nu kan jag snart säga att jag är en 18-åring ordentligt haha ^^
  nu kommer jag inte ihåg (och är för lat för att kolla vem det var) om det var du som skrev de om saker som inte kan förklaras genom att skriva dem de kommer säkert låta som att jag borde åka in på ett psykhem och jag har blivit varnad för att prata om de men jag changsar. (stavning är inte min starka sida, nej) I min släkt är de väldigt starka .. hm.. ”andliga” saker som händer och man har talang med, jag hade tillexempel en liten pojke som höll mig i tröjan och hjälpte mig med saker, jag funderade på om de va en själ som skulle l
  bli åter född som mitt eget barn så småning om, men så var det inte tror jag iaf, nu har han gått vidare, var det sådana saker du menade?
  oj om du bara viste vad de där stämmer på mig.. senast i lördags kommenterade min väninna att jag är väldigt noggran med hur folk beter sig mot mig, artighet, att kan man inte uppföra sig så behöver man inte vara där typ haha.. jag är blyg och känner efter för mycket, med allt, jag kollar alltid av stämmningar och hur folk mår och bara är, jag bryr mig för mycket hah lite läskigt hur saker kan vara så klockrena. de där med partner kan jag nog inte säga så mycket om men att jag väljer att omge mig med folk som har en ganska stark karraktär i övrigt stämmer nog till viss del.
  vi har inte fått fler till vår grupp ännu?
  som sagt är med med om de blir av 🙂

 82. Elin Says:

  Hallå!
  vart har ni tagit vägen, det är nästa så att jag känner mig ensam haha 🙂

 83. Almo Says:

  Hoho, jag e här, ser du mig inte? :O

 84. Elin Says:

  yeeey äntligen xD
  har det hänt något mer läskigt eller roligt innom 22:22 eller bara jämna siffror för dig?
  åh nu känner jag mig patetisk som blir så glad över en kommentar här haha ;P

 85. Almo Says:

  Hehe, ja samma här, brukar kolla här typ 10 ggr om dagen 😉 alltså 22 är ju liksom nåt som ingår i mina dagliga rutiner 😀 ser de överallt. Elin har du läst ett av mina tidigare inlägg som handlade om dvd-spelaren? om inte så får du jättegärna läsa det 😛

 86. Elin Says:

  ja men eller hur ^^
  jo de är ju så, alltid alltid, fick hyttnummer 222 jag stod och stirrade på dörren ganska länge tills min kompis knuffade på mig och undrade varför jag stirrade på dörren om jag va korkad 🙂
  ja jag läste de, jag va med om något liknande, nu kommer jag låta som en 6 åring, men jag får såna extrema mardrömmer ibland att jag går upp till min farmor och sover med henne, hon är bland de ända som kan lugna mig efter dom, men iaf så hörde jag hur klockan slog 12 gånger, jag kollar på hennes digitala klocka och den hade stannat på 23:23 jag hajade väl till lite men tänkte inte mer på de, sen på morgonen vaknade jag 06:06 och kollade på den vanliga klockan och den va också 06:06 lite konstigt hur klockorna bara stannar upp för en, som att hålla ser du mig eller?
  men de med dvd:n va ju ändå värst ^^

 87. Almo Says:

  Ja, andra gången klockan stannade på dvd:n var en natt då jag vaknade kanske kl 3 (jag sov ju i vardagsrummet på en madrass nära tv:n) 😀 öppnade ögonen å gissa vad jag såg? hehe, klockan visade 22:22 men jag somnade igen fort.

 88. Elin Says:

  haha läskigt när de händer, men de är ganska ballt måste jag säga :O
  btw, de där med att träffas och prata om våra 22:22 och andra skuma upplevelser, jag hoppas de blir av ^^

 89. Manne2222 Says:

  Sorry, har varit frånvarande ett tag, vad sägs som att träffas lördagen 3:e Juli eller söndagen 4:e juli , i centrala Stockholm.

  Är det funkis med er ?

  Mvh
  manne

 90. Elin Says:

  de skulle säkert fungera ^^

 91. Elin Says:

  de vore väl kanske bra om vi kunde prata lite närmare om hur vi ska göra..
  om ni fortfarande är intresserade 🙂

 92. Looma Says:

  Jepp, en till som googlat 22:22… och joo, lampor uppför sig skumt ibland när jag går förbi dem. Även jag är en ”skötare”/”byggare”

  Har nu läst alla inlägg.

  Jag får väl delge ”min hypotes” 😉

  Jag tror det är farligt att hänga upp sig på vissa siffror, för då kommer man att ”se” dem i alla möjliga situationer (se alla ”23” anhängare).
  Har man pysslat lite med avancerad matte så hittar man ibland läskiga talserier eller tal, nästan så man börjar undra om det inte finns något slags mönster under allt (se filmen ”pi”). Som ateist så har jag svårt för att tro på att änglar skulle vara inblandade i 22:22. Iof. så kittla tanken om en öppen mental ”portal” kl 22:22… men ni vet ju allesamman att vi lever i olika tidzoner, så globalt kan de ju inte vara(?). Även som ateist så är jag medveten om den ”inbyggda” spiritualism som vi alla bär på, så jag har stort överseende med de som gärna vill ha det till något övernaturligt. Av alla varelser, så är människan det djur som har minst ”hårdkodat” i hjärnan, tex. vi måste som barn lära oss att gå, medan vissa djur kan gå/springa några minuter efter födsel. Men vi har ändå väldigt mycket ”hårdkodat” (prova 6 tricket, nää inget snuskigt… be en person läsa upp snabbt siffran 6 sen 66, 666, 6666, 66666 och till sist 666666 i en följd. De ska snabbt svara på två frågor: ”tänk på ett verktyg” och ”tänk på en färg”. De allra flesta kommer svara Hammare och Blå!?!). Jag tror att 22:22 är associerat till en sådan ”hårdkodning” kombinerat med sellektivt minne. Oavsett… låt ert undermedvetna hantera 22:22, leta inte efter spår, för då kommer ni att ”hitta” de överallt.

  PS: ska nog trycka upp en t-shirt med ”22:22” på, hehe 😉

 93. Manne2222 Says:

  Sorry , åkte ”akut” på semester är tillbaka i sthlm. Kan nu exempelvis träffas till helgen om ni andra kan ? Återkom så hittar vi en tid o plats.

  Mvh
  Manne

 94. Elin Says:

  Hej du, började fundera vart du tagit vägen ^^
  jag ska nog kunna i helgen, dock inte fredagen..
  trevig semester? 🙂
  Elin

 95. Manne2222 Says:

  Det är nog enklare att kommunicera över FB, jag tror att alla är medlemmar där, tittar inte på denna sida lika ofta som FB, låt oss hitta ett datum där.

 96. Elin Says:

  en bra fortsättning skulle ju vara om du skrev vad du hette på fb isf 🙂

 97. Melvin Says:

  Har samma problem.
  Asså blir fan galen, vad är problemet? varför blir de så?, de händer så exakt VARJE gång jag tittar på klockan ..

 98. malin Says:

  Shit! Det är fler än jag som uppmärksammat detta?!!!! Sökte nu, som föregående på just ”kl.” 22:22, eftersom att jag det senaste året har märkt, att jag liksom lyckas lägga huvudet på kudden, tittar till på väckarklockan bredvid sängen (bara för att jag alltid gör det för att ha nån aning om vad klockan är när jag försöker somna) och klockan visar (minst!!!) 4 dagar av 7 att klockan är 22.22!!! De andra dagarna (som idag) sitter jag vid datorn och mailar, spelar eller söker nått på nätet och ”vips” så råkar jag plötsligt kolla på klockan nere i högra hörnet på datorn och där står det igen 22:22… Jag har också märkt att andra kvällar då inte klockan har varit 22:22 då jag lagt mig, så har klockan visat (som jag läst att andra här också har varit med om) 23.23 el. 02.02 osv… Helt sjukt känns det som. Jag har också känt att det måste vara jag som är typ besatt eller nått och jag har inte vågat berätta för nån, såklart i tron att jag är fullkomligt tokig! 😉
  Va skönt att se att andra också känner av detta, men vad beror detta på?!!! Hmmm….

 99. Angie Says:

  Wow googlade som många andra på 22:22 då jag kollat klockan exakt den tiden varje dag i 4 dagar nu , har haft en sån period innan … Det skrämmer mig verligen o jag vill verkligen veta vad det betyder, måste ju ca något eftersom de e så många som ser samma sak … Vill gärna prata med andra som upplever samma sak , mvh Angie

 100. malin Says:

  Ja, va konstigt det är att det just är 22:22! Jag har nu försökt att inte titta så mycket på klockan, för jag tror kanske att jag blir så nojig att jag tittar hela tiden tillslut, funkat bättre då. Men jag ser fortfarande samma ”fenomen” då och då (flera gånger i veckan). Ja, undrar om den personen/de som satte igång denna sida och de andra som skrivit här, fortfarande är med om detta. Om det liksom håller på intensivt ett tag och sedan ”mattas av” eller om det är samma konstant? Men om det skulle vara ett ”omen” så skulle det isånafall gälla i Sverige då, eftersom att tidszonerna är olika över världen och kl. 22.22 här är ju inte
  kl. 22:22 i t.ex USA… Säkert ingen fara… 😉

 101. Almo Says:

  Jag ser 22:22 oftare när jag har mkt som snurrar i huvudet 🙂 eller bekymrad över något. Som jag skrev i mina tidigare inlägg så tror jag detta beror på att vi/vårt medvetande har gått ett steg längre och har en slags förbindelse med andra världar inkl. änglarna och det är kanske just en ängel som försöker göra oss påmind att den finns om man behöver hjälp/vägledning i en fråga. En sak som har hänt ett flertal ggr för mig senaste halv året är att lyktorna slocknar när jag går förbi de, lite skrämmande men samtidigt känner jag mig tryggare eftersom jag förmodar att min skyddsängel är med mig och beskyddar mig ;)…

 102. malin Says:

  Ok… Känns ju liksom bra när du ”Almo” skriver det så… Jag har ju vissa ”känslor” för det där ”andra” – tror jag… (alla tycker ju att man é typ ett pucko eller är nått för att man råkar säga att man känner av vissa saker och ser saker, man vågar inte säga det till vem som helst).. Men, kan det kanske alltså vara så? Att nån från den andra sidan vill berätta nått? Men HUR ska man tolka det?!! (stackars den som vill säga nått och stackars mig/er…) inte mycket som kommer fram till en själv på det här viset, vi vet ju inte vad de vill i så fall…
  Inatt var en ”jobbig natt”… Kanske bara för att jag hade skrivit till er/på den här sidan – inte vet jag, men inatt vaknade jag: 23:23, 1:11, 3.33… Jag tänkte när jag såg dessa i ”sömntöcknet” att -Nä, (efter varje gång) fy, gillar inte (och varför har jag obehag?)…. Inte kul! Försöker att inte låtsas om det för att inte väcka nått… Nä, just nu vet jag inte. Jag har försökt att komma till ro med ”mina spöken” men jag förstår att när jag inte mår så bra och när jag e stressad så händer sånt här mer, så kanske det bara är ”hjärnspöken”?…… Eller?……

  • Almo Says:

   Usch, sånt där är jobbigt, men jag sover inte särskillt bra heller 🙂 så vi är två om det, men för några år sedan när jag genomgick en svår kris så hände det att jag vaknade mitt i natten och klockan på dvd:n stod på 22:22… samma dvd spelare betedde sig helknäpp vid ett par tillfällen med just 22:22 inblandade haha… En sak som är positivt med mina upplevelser och vissa bekräftelse jag fått av andra är att jag har lite mindre aktivt börjat söka inom det andliga i livet och har bl.a köpt några böcker om det, men jag har läst de knappt 🙂 men ska försöka göra det vid tillfällen.

  • Almo Says:

   Jo, glömde säga att jag har sett några sann drömmar också 🙂 heeelt mysko..hihi

 103. malin Says:

  OJ! Hoppas att det var trevliga sanndrömmar då! 🙂
  Hur kom du ihåg just de drömmarna? De flesta glömmer man ju när man vaknar…

  • Almo Says:

   Jodå, drömde att jag var i min tvättstuga och så hade de installerat en ny torktumlare, stor och modern, nästa gång jag hade tvättstuga så såg jag just den torktumlaren jag hade sett i drömmen, stor och modern och på samma plats som i drömmen stod den 🙂 därför kunde jag inte glömma den…

 104. malin Says:

  usch! Så läbbigt just nu… Mitt klockspel som jag har hängades i här i vardagsrummet har börjat röra på sig nu för andra gången. Förra gången vaknade vår son som snart é 2 år och var helt utom sig och var jätte ledsen – drömt nått?
  Nu klingade den igen… Ska nog gå in till sonen och sova hos honom inatt…. 😦
  Förrut när det har blåst MYCKET utomhus så har klockspelet rört lite på sig, men ute är det kavlugnt…
  Aha… Nu hostade sonen till… Usch igen.. Jag e kanske paranoid…

  • Almo Says:

   Jag tror det där med sonens lite oroliga sömn beror bara på drömmar och så kan det även ha å göra med vad han har upplevt under dagen på dagis t ex, min dotter som nu är 5 år vaknar ibland och ropar på mig och verkar så förvirrad men blir lugn när jag går till henne och tröstar henne.

   Ja du, så länge man inte kan ”känna” av olika ”aktiviter” runt omkring sig så verkar allt så skrämmande och onaturligt. Men jag håller med om att det är läskigt spec. om man e ensam. En natt för typ 2 år sedan så hade min dotter drömt om en ”prinsessa” ängel??? som flög ovanför min säng å sen hade den gått ut genom dörren, så jag är säker på att det finns en ängel som är med mig och händer det nåt konstigt så skyller jag på ängeln *LER* jag spår mig lite då å då i kaffe och nästan alla ggr jag spådde mig under senaste 3 åren så har spågubben sett en ”kraft el energi” och senast en ”andlig kraft” som finns med mig och hjälper mig så… hihi… det är ju bara acceptera det och försöka länka till ängeln och lära känna den bättre 🙂

 105. malin Says:

  Ja, du har rätt. Dagis ger intryck! Inget att göra åt men det stämde så bra att det plingade till i spelet och sen vaknade sonen gång på gång. När jag gick och la mig låg jag vaken en stund bredvid honom och lyssnade efter ljudet från spelet, men det hördes inte nått mer – mysko! Jag undrar och funderar, om det finns nån hos mig/oss- ”vad vill den”? Jag kan ju inte tyda ”signalerna”, men hoppas på att den är nån som är snäll och inte vill oss nått ont ilafall…

  • Almo Says:

   Kanske ville ängeln att du skulle vara hos din son för han drömde typ om demoner och så, för det brukar ju barn göra… hemska drömmar med andra ord!? Förresten var bor ni nånstans? jag bor i Sthlm.

 106. malin Says:

  Vi bor i en närförort till sthlm.
  Ja, så kanske det var…

 107. Almo Says:

  Okej, jag bor i bromma 🙂

 108. Magnus Says:

  Hej allihop. Hittade hit efter en googling. Hade just en 22:22 upplevelse. Ja ni vet en sån där slentrianmässig koll på klockan för första gången på ett tag. Såklart är den 22:22.
  23:23 var vanligt tidigare. Det började med extrema 11:11 upplevelser,och 666 för mig. 6665 är också en vanlig kombo,
  Min fars gravstensnummer är 666 och på hans dödsdag så handlade jag en påse mat på ICA för 666 kronor och femtio öre. 666,5 alltså på kvittot. Därför blev jag lite ”shaky” när min fru nu skulle på kryssning och fick hyttnummer 666. Jag lutar mer åt att 666 är ett fredligt nummer än att det är illavarslande.

 109. Magnus Says:

  btw jag bor på södermalm. Träffar gärna likasinnade för diskussioner kring detta. Håller på att bli vansinning på detta ”pokande” hela tiden. har inte facebook, kommer aldrig ha det, men träffs gärna irl

 110. Linda Says:

  Herrejesses, längesedan denna tråd skapades, men kan inte låta bli att kommentera iaf. Har oxå länge upplevt detta 22.22 fenomen, då främst klockslaget 22.22. Har många gånger skakat på huvudet åt detta och funderat på vad det betyder. Så ikväll googlade jag lite hopplöst och fick denna träff!! Mycket spännande att veta vad det betyder.

  • Almo Says:

   Hehe… min mobil ändrade på tiden från klockan 21:34 till 02:22 när jag fick ett sms, så jag fick ställa in klockslaget igen 🙂 hände oxå en gång förra sommaren då mobilen lät konstigt mitt i natten och den lyste och visade kl. 02:22

 111. malin Says:

  02:22 verkar vara poppis just nu! Har också vaknat och inte vetat varför (snarkat kanske;) och tittat till på klockan och den visar just 02:22. Har hänt 2 gånger den här veckan…

 112. barfotagenomlivet Says:

  Wow…jag sällar mig till alla 22:22:are. Jag har alltid funderat över varför just jag ser 22:22 på klockan så ofta, och så hittar jag er och märker att jag inte är ensam…Märkligt och spännande. Jag är också lite andlig, känner på mig saker och har sett ”spöken” några gånger. Jag vaknade exakt samma tid som min morfar gick bort. Tidigt på morgonen, 04,18 satte jag mig upp i sängen och var övertygad om att min morfar gått över till andra sidan. Senare samma morgon ringde min mamma och berättade att han somnat in och tidpunkten stämde med min upplevelse. Jag tror han sa hejdå till mig….

 113. 22:22 « Barfota i sanden – mot nya mål Says:

  […] runt på nätet, planlöst, och hittade ett inlägg i en blogg om klockslaget 22:22. Jag blev alldeles stum, för jag trodde precis som alla andra att jag var ensam om att alltid […]

 114. Malin Says:

  Jag har inte sett så mycket det senaste halvåret. Bara några gånger i månaden. Sett 19.19 eller 21.21 och det såg jag aldrig förrut, så jag antar att det inte är en sådan period just nu. Antar att livet för mig och min familj är harmonisk och mår bra. Jag brukar se mer när jag eller någon av mina nära mår dåligt. Som andra har skrivit tidigare så har jag inte sett det som positivt förrut, men nu försöker jag att se det som det och då ”ser” jag mindre och jag blir lugnare… Vet inte om det finns nån annan som känner som jag?…

  • almo Says:

   Håller med dig Malin om att vissa perioder i livet upplever man fenomenet oftare än vanligt och det är just när man har en del svårigheter/problem/tankar och är liksom ”vilsen”. Vi har mkt lättare att upprätthålla kontakten med andra världar och det är en gåva som vi måste ta vara på eller utveckla den så att vi kan använda den till att hitta lösningarna på problemen och hitta alternativa vägar.

 115. malin Says:

  skip to main | skip to sidebar Annelies blogg

  2007-11-17
  22.22
  Jag är förföljd av ett klockslag! 22.22! Det är nästan lite otäckt, jag undrar vad de betyder?

  Jag skrev dagbok mellan 1984-87 ungefär och ibland plockar jag fram de böckerna och läser. Där kan jag läsa att jag ofta skriver ”…och som vanligt när jag går och lägger mig och tittar på klockan så är den 22.22….” Det står så ganska ofta.

  Nu för tiden går jag och lägger mig senare för det mesta, men de gånger jag lägger mig ”tidigt” så är klockan ofta 22.22 när jag tittar på den innan jag släcker lampan. Lite konstigt eller hur?

  Häromkvällen gick jag och la mig tidigt, skulle släcka lampan och såg på klockan. 22.22!!! Jag ropade in till sonen som satt och kollade på tv ”Näääe, nu är klockan 22.22 IGEN!!!! DET måste jag blogga om!” Haha, man är lite skadad när man tänker ”DET måste jag blogga om”.

  Så! Nu har jag gjort det!
  Upplagd av Annelie kl. 22:43
  Etiketter: Gott och blandat
  15 kommentarer:
  Anonym sa…
  Det händer mig med !!!!! 🙂

  19 augusti 2008 15:33
  Anonym sa…
  Hej.. Trodde inte mina ögon när jag såg detta,, för mer än två år sen har 22.22 för följt mig!! Och de är otäcka saker som att jag har en kl radio som just visar siffrorna, jag står i mitt sov rum en kväll och hade ingen aning om vad kl va men för att jag kom på just de vad kan kl vara så kände jag den är bäris 22.22! Vänder mig om och ser att de va så Hallå jag skrek jag blir knäpp snart,, vad menas?? Jag hämta min kille som jämt får höra hur jag nojar att ja jämt ser på kl just då?? Vet inte varför de blir såå.. får inga svar men jag tror man ska önska sig något, som att hitta en fyrklöver de betydder tur tror jag! Men läste att de har med djävelen att göra med så hum.. mitt pertionumer blir 22 om man sätter i hopp de mm.. skumt,, humm önskar på svar..

  19 augusti 2008 22:23
  Annelie sa…
  Anonym:
  Jamen visst ÄR det konstigt. Det här sker fortfarande för mig. Även andra klockslag som 11.11 eller 17.17, alltså ofta lika lika när jag tittar på klockan.
  Jag har sökt info och bara hittat att folk önskar sig något när det sker. Jag önskar och önskar..hehe..men eftersom det händer så ofta och mina önskingar inte slår in så stämmer det nog inte *S*.
  Senast idag pratade jag i telefon i 52 minuter och 52sekunder. Helskumt..jämna tal förföljer mig *S*.

  19 augusti 2008 22:35
  Anonym sa…
  Många säger man nojar men när jag berätta hela grejen för min mamma om 22.22 förföljer mig så börja hon med för de hände hon va med när jag just då tar upp telefonen och jag fick bevisa att de bara händer jämt.. Sen börja hon och just med ja ha jämna numer 23.23 osv,, hur länge man pratar mm. Men lysna på den här pratar med min vännina i telefon de va den 22 april i år, vi prata i 22 min 22 sek.. haha! Skumt då va de där igen 22. ofta med min man 2min o 22 sek.. Kan inte tro anat en att de betyder någo.. något!!! Humm kanske får man svar någon dag!

  20 augusti 2008 23:11
  Andreas sa…
  Detta e helt sjukt, fyfan va skönt att jag såg detta att jag inte är den enda, det har hänt för mej i över 1 år nu, nått har hänt o jag kollat klockan 22.22 över 100gr nu, jag får sms o tänker va e klockan då e hon 22.22, precis vad som helst, stoppa filmer för att gå på toa, den stoppas när den gått 22min 22 sekunder, o typ 10 olika saker med 22.22 igen , blir helt sinnessjuk av detta

  14 november 2008 22:06
  Emelie sa…
  Samma sak med mig i flera år… Ca varje dag :S

  22 april 2009 22:26
  Anonym sa…
  Detta händer mig jätteofta så nu tog jag tag i saken och Googlade och då hittar många som uplever samma sak!
  Ser nu också att en del kommentaren är gjorda på min födelsedag 19/8….
  Kan 22.22 betyda någonting?
  //Jessica

  10 juni 2009 23:16
  Anonym sa…
  Samma sak med mig i flera år… Ca varje dag :S

  18 juli 2009 22:33
  Thuy sa…
  Meh du ska ju vara lycklig över det, för när klockan är 22.22 så får man önska sig något.

  15 augusti 2009 07:14
  Anonym sa…
  Men är det ingen som vet vad 22.22 kan tänkas betyda då???? Mig händer det hela tiden. Min sambo tyckerjag är knäpp och är övertygad om att det är nån slags fix idé, att jag tvångsmässigt kollar på klockan den tiden. Men ICKE! Så är det inte. I natt vaknade jag för att gå på toaletten. Sömndrucket kisar jag mot klockradion och vad tror ni den visar??? 2.22. Var på vippen att väcka min käresta som snarkade intill, men jag vet att han bara hade skakat på huvudet och vänt på sig. Personligen försöker jag komma underfund med vad talet 2 symboliserar, men det går inte så bra…. Någon annan??!

  Fröken Silva

  23 september 2009 21:08
  Anonym sa…
  Hej mitt namn är Iris, Jag är 22 år, och i snart ett halvår har kl 22.22 förföljt mig. varje dag, och idag fick jag nog, jag googlede det och det visade sig att fler har samma ”problem” eller vad det nu är…
  Jag ska googla lite till om det, och se vad jag finner.
  Lycka till. kram

  2 december 2009 22:32
  Anonym sa…
  har haft detta i många år, googlade åxå och kan se att det är vanligt.
  Man kan just bara spekulera.
  Själv skulle jag vilja att det är vårat sjätte sinne som gör sej hört, det blir väl för undanträngt i det moderna samhället.
  En av teorierna om det jag läste om gick ut på att man skulle meditera just när det hände.

  Men jag tror åxå att man skall akta sej för numerologi.

  25 februari 2010 05:45
  Mel sa…
  Men det här är ju fantastiskt konstigt. Vilken lyckoträff att jag snubblade in här! BÅDE jag och min sambo har under lång tid reagerat på att vi ofta ser 22.22. Vet inte när eller hur det hela började men bägge två reagerade tillslut och sen dess har det bara fortsatt. Har försökt surfa efter svar på vad detta kan betyda men än så länge har jag inte hittat nåt. Någon som fått reda på något?????

  24 april 2010 21:13
  Anonym sa…
  Jag gjorde en sökning på 22.22 för att jag själv har haft den upplevelsen i säkert 30-35 år…det förföljer mig…skönt att höra att det finns andra där ute…
  I dag är jag 40.

  Mvh stefan

  22 augusti 2011 20:17
  Anonym sa…
  Jag har i flera år fått uppleva dessa ”fenomen”. Tyckte det var oroväckande, för oftast var det när jag mådde sämre, när jag var stressad, ledsen eller när något jobbigt på jobbet hänt eller i familjen. Då såg jag detta mer och oftare. Alltid 22.22, men efter ett tag när det jobbiga började släppa”, så såg jag andra tecken som 21.21, 02.22, 03.33, 14.14 osv. Ofta. Tillslut googlade jag också, som ni andra och fann att så många har samma upplevelse. Många (har läst på andra sidor) ser det som att det är något gott, men för mig är det typ ett ”Omen” om att det kommer att ske något som jag kommer att tycka e jobbigt, men att det sen ”klingar ut” och ju mer ”spridda” dessa nummer blir på klockan, desto mer lycklig/sansad/”inte deppig”/mår bättre blir jag. Har då chattat med andra om detta och de bekräftar mig med de ord som att: jag har ett sinne för det ”andra”. Kanske att jag kan ha ett sinne för det övernaturliga. Att känna PÅ sig saker, har jag gjort länge. Vet när det ska hända nått roligt eller nått som inte kommer at bli så kul. Hmm… Min man och MÅNGA andra tycker att jag e heeelt knäpp, när jag ska förklara sånt här. De tycker att antingen att jag druckigt för mycket (för när vågar man öppna sig mer, än när man har ett glas vin i kroppen”? 😉
  Så man håller truten såklart, kniper igen, tänker att JAG È DUM ELLER SJUK I HUVUDET!.. Skönt att se att så många andra ser vad jag ser!
  Min nya teori 1:
  11.11 kl 11.. Då kommer något nytt stooort att hända, hoppas att det inte är något hemskt!!!
  Teori 2:
  2022 kanske kl. 22? Jordens undergång?… Ok, inte vara negativ nu… 😉
  /Malin

 116. malin Says:

  Förlåt Annelie, för jag kopierade ”dina blogg erfarenheter” hit. Vet inte om du någonsin kommer att veta det ens, men vill bara säga att jag ville dela med mig av din blogg hit, till människor som fattar…
  Jag står för vad jag gör, för nu ser jag det igen 22:22 – men mest 21:21… Vad betyder detta?!!! AAARRRGGHHHH!!! Men känner mig faktiskt som om jag e ganska lycklig, ser hopp! 🙂 Så kanske det stämmer med min teori?… Nån mer som känner samma? ❤
  /Malin

 117. Gabbe Says:

  Detta har förföljt mig i flera år.. Trodde at de bara vart inbillning.. Spooky , undrar varför de är så svårt att hitta en förklaring. Gabbe

 118. sally Says:

  mig med, d drf jag hittat hit…konstiga 22:22

 119. project management training Says:

  Does your website have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email.
  I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it improve over time.

 120. Mick Says:

  Googlade mig också hit..

  Känner mig på något sätt lättad att fler än jag har en märklig relation till 22:22. 22:22 förföljt mig i flera år, jag har försökt att undvika att titta på klockan när det blir kväll bara för att undvika den obehagliga känslan jag får när klockan visar 22:22, men när jag ändå varit tvungen att se vad klockan är har det såklart ändå varit just vid 22:22..

  Under perioden då det var som ”värst” hände det en gång att jag var med en kompis på kvällen och frågade vad klockan var ”22:22!” sa han. Det var också en gång som den personen jag ”hade känslor för” (som aldrig skrivit till mig innan) skrev till mig just 22:22. Det var obehagligt..

  Var helt skakis inför 11/11-11 kl 22.22 och tycker fortfarande att det är obehagligt med 22 även om det inte uppenbarat sig lika frekvent som tidigare.

 121. how to apply for pharmacy technician job Says:

  I’m really inspired along with your writing talents as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it your self? Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to look a great blog like this one nowadays..

 122. Micke Says:

  För mig händer det massa olika saker och när jag tittar på klockan är den väldigt ofta 22:22 tex: vaknade just och behövde gå på toaletten. Vänder mig mot klockan 22:22. Igår vaknade min son med att väldigt vrål, tittar mot klockan 22:22 nää den har inte stannat och detta händer mig ett par gånger i veckan.

  Mvh Micke

 123. http://youtube.com Says:

  The sidequests and also keep raiding that riddles current MMOs could
  be replaced along together using dungeons consisting of uncommon and renowned pokemon, having Group
  Rocket-based sidequests coming and heading as the sport’s developers you should. We’d celebrate
  long, leisurely Pajama Mornings and make breakfasts that consisted of
  several courses. The more popular characters are ,Infernape,Cradily, Charizard, Magnezone, Gyarados, and Uxie.

 124. Ulrika Says:

  Skumt det där med klockan. Jag har haft en förmåga att alltid kolla på klockan 14:08. Jag har en anknytning till dom siffrorna då jag fyller 14/8. Min gamla svärmors telnr slutade på 1408. För nåt år sen berättade min dotter att hon alltid kolla på klockan samma tid. Och jag sa då. 14:08. Hon undra hur jag kunde veta det. Och jag sa att samma klockslag kollade jag också på klockan.
  Sen till råga på allt så kom det en film som hette Rum 1408.
  Ja jag undrar vad det är för tecken……..

 125. MCLANEY Says:

  Now i am really amazed with your way with words-at all plus while using structure inside your website. Is the your paid material as well as have you colorize it for you yourself? Regardless maintain the nice top quality writing, it really is rare to see a fantastic blog page exactly like it nowadays.

 126. Helena Says:

  Varit förföljd av jämna klockslag flera år, men nu börjar det störa mig då jag vaknar med ett ryck och tar tag i telefonen och då är klockan alltid 4.44, 3,33, 5,55 osv. Kan jag ta sovmorgon så vaknar jag naturligtvis med ett ryck exakt 11.11, var ledig några dagar och nattuggla som jag är så sover jag rätt länge men vaknar 5 dagar irad exakt kl;11.11.. Vad betyder detta?! //Helena

 127. L Says:

  jag hittar inte fb gruppen, men jag har också varit med om dessa siffror hela livet. finns ni på fb?

 128. Sara Berg Says:

  Det är exakt så för mig med. Alltid 22:22. Även fött barn på de siffrorna.
  Mitt första djur dog 22:22.
  Tydligen ett tecken från andra sidan n

  • Sara Says:

   Fick ett kort med koden 2222.
   Sonen är född den 22 2012 kl 22
   Jag är född 10:22
   Första djuret dog 22:22 i min famn
   Ser alltid 22:22 på telefonen.
   Läste om lyktstolpar och har inte funderat kring det men jodå det händer mig med.

 129. Malin Says:

  Sååå… Jag skriver efter ca. 5 år igen…
  Och OJ, vad mycket det har hänt i mitt liv sen dess! 🙂
  Hade ju föraningar av att jag hade ”kontakt”, eller sökte det som ”ingen ser” och som ingen riktigt vill ta till sig (inte i mina kompis/släkt kretsar iallifall…)
  Mer och mer hände runt mig, efter alla 22:22…
  Kände mer och mer, att det fanns massor av energier som ville förmedla sig…
  Jag råkade på några damer från värmland på FB, som tog till sig mig och har hjälpt mig enormt mycket!
  De har healat mig massor, och nu kan jag heala själv, efter kurs och massor av själavandring…
  Jag har gått igenom massor av tuffa saker under dessa år. Jag har fått dåliga energier på mig som tyngt ner mig otroligt, så mycket att jag nästan trodde att jag skulle dö (så tro inte på alla som säger att alla energier och avdöda vill dig gott, för det är INTE SANT!) Jag har som sagt fått mycket hjälp på vägen, sen 2011, då jag skrev sist här, då nummer började ha en stor betydelse i mitt liv.

  Om man googlar på Angel numbers, av Joan Seacret, så kan man hitta det mesta av dess betydelse och det har varit klockrent varenda gång jag sökt på det!

  Såg 5:55 åter och åter igen under 2 års tid… Det betyder stora förändringar, men att man ska hålla ut och ”följa med strömmen” så kommer man att må bättre sen… Då bytte jag arbete och idag mår jag MYCKET bättre och 5:55 slutade jag se i samma stund som jag vågade ta mig till arbetsintervjun…
  Den kändes klockren från start. Bara ”kände” ett stort lugn, när jag kom till min nuvarande arbetsplats, på intervju (brukar ju vara super nervöst ju för sånt)…
  Så… Nu kan jag mer, har lärt mig massor och jag vet nu att vi inte behöver vara rädda att dö. Visst är det fruktansvärt att mista någon man älskar och jag är rädd att man ska lida innan, men sen…. sen när det är över… Då är det bara ljust! Även om man inte tror på gud, så finns det andra makter… Jag ser det som att vi tillhör ett samlat energiknippe. Vi alla hör ihop på nått sätt, därför känner jag så mycket ångest över alla som är så negativa, dödar, våldtar m.m. Jag tror att om vi alla som vill hjälpas åt – allt vi kan – att försöka vara snälla, positiva, inte tänka negativt, försöka bringa allt ljus vi kan till allt och alla runt om oss, ge många kramar, pussar och säg att du gillar/älskar dem du möter, så tror jag att du/vi kan besegra mörkret som försöker att ta sig in hos oss…

  Det har redan börjat att vända.

  Storbanker har kommits på att förskingra folks pengar…
  Kyrkan, har gjort detsamma.. (människor vi trodde var genomgoda?)
  Stora saker händer i världen nu, där pedofilhärvor nystas upp och och fler och fler människor kommer att vara mer och mer kritiska till de stor läkemedelsföretagens stora korruption, där vårdcentraler/läkare m.m. får mer betalt när de ger sina patienter receptbelagda mediciner fast att vi bevisligen (om man läser på lite) kan må bättre av renare och mer hälsosamma vägar, än att stoppa i sig ”Statiner” för högt kolesteorol (som inte alls är farlig) och massor av annat som jag inte kan skriva här (har skrivit för mycket redan)
  Så… ni som upplever siffror… Om och om igen…
  Det är någon som vill förmedla sig med dig! Ta till dig!
  Googla på angelnumbers…
  Massor av kramar och massor av ljus till er!
  Härligt att denna ”tråd” hängt med såhär länge…
  😀

  /Malin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: