Före stormen.

Sitter i Göteborg och tittar ut genom fönstret. De säger att det ska bli storm. Göteborg är känd för sitt väder och det är inte konstigt om det regnar från vänster eller till och med underifrån. Ändå tänkte jag ge mig ut på stan en sväng.

Det är dagen efter en riktigt rolig och intensiv arbetsdag på en av stadens reklambyråer. Vi har bedömt diverse postala reklamenheter som tävlar i något som heter New York Festivals. Men idag blir det mest relax.

Jag märker att det här mest liknar ett dagboksinlägg, något jag inte brukar göra. Men huvudet är lite segt och jag har inte sovit så bra i den tältsäng som bara är aningen bredare än jag.

Jaha, det var allt för nu. Och när jag läser vad jag skrivit kan jag bara konstatera att det är något av det mest meningslösa jag skrivit. Men det bjuder jag på. Nästa text blir skitlång och en vassare sammanfattning av den här lilla trippen.

Annonser

7 svar to “Före stormen.”

 1. OK! Göteborg vinner « SMYG Says:

  […] där det med förkärlek regnar “på tvären”. Fast med hjälp av Fredo och hans Bullshit Bulletin inser jag att Malmöborna egentligen har det rätt bra. Även vädermässigt. För i Göteborg […]

 2. mymlan Says:

  Före stormen är en svensk alldeles lysande film som gjordes för en massa år sedan. Förmodligen en av de mest underskattade också. 🙂

 3. livsglimtar Says:

  Jag gillar dagboksformen… den kan ju variera precis som livet. Ibland väldigt läsvärd och andra gånger bara ett blänk av det liv man lever.
  Ser fram emot resten av historian från Göteborg.
  Trevlig fredag

 4. Madison Says:

  Såg precis på nyheterna…dude, du lär får simma därifrån!

 5. Abbes pappa Says:

  Trevligt att träffa dig. Jag hann aldrig presentera mig som mitt alter ego, men du kanske redan anade hur det hängde ihop. Eller om Ulrika berättade kanske? Om inte annat så vet du nu.

  Jag är lite besviken att jag inte kunde hänga med och käka heller, men föräldraplikten kallade med möte på förskolan. En annan gång kanske.

  Hälsa Johnnie om du träffar honom.

 6. Ulrika Says:

  Tack för senast, mannen. Här finns en enkel liten utmaning.

 7. alfred angelo 2251a Says:

  I simply needed to say thanks yet again. I’m not certain the things I could possibly have undertaken without these tips provided by you directly on that subject matter. This was the frustrating setting in my opinion, but seeing this specialised way yo…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: