Dagbok.

Det här blir mitt första dagboksinlägg. Om man ser det ur ett traditionellt perspektiv. Lite som en kos dagbok. Fast utan mockning.

Kom hem från jobbet strax efter lunch. Frun skulle visa sina kollegor att yoga inte alls innebär att sitta i lotusställning och mmmmm-a. Hon skulle tydligen ”ge dem en veckas träningsvärk”.

Var ute i trädgården med barnen. Skulle visa hur man kastar den stora frisbeen högt och långt. Kastade den stora frisbeen högst upp i päronträdet. Lät den sitta. Tyckte den såg ut som ett UFO. Som jag. Min dotter höll med.

Gick runt och inspekterade knoppar som var på väg ut och knoppar som blivit uppätna av rådjur. Fan ta dem. Igen. Trixade med en fotboll som legat ute hela vintern. Tänkte på AIK som vann. Skönt. Sträckte mig lite.

Var tvungen att ta ner frisbeen som fastnat högst upp i päronträdet. Tog en bräda och slog på grenen. Fick bark i ögat. Svor. Frisbeen dalade ner.

Åt ekologisk morot. Ställde upp en stege mot päronträdet så att barnen kunde öva fallskärmshoppslandningar. Grabben såg ut som en köttbulle i luften. Landade perfekt och rullade. Solen värmde på.

Tände grillen med fjolårets briketter. De var sura. Surkol. Bara rök. Fick lägga på pinnar. Började brinna. Petade med eldgaffeln. La på korv.

Hällde upp en fjolårsöl jag hittade längst ner i skafferiet. Mariestads sommaröl. Blaskigt skit. Gick ner. Fick sommarfeeling. Gick in med korven och barnen.

Åt. Idisslade. Såg en fluga.

Annonser

3 svar to “Dagbok.”

  1. New Materia Says:

    Hur kommer det sig egentligen att du är Aikare?

  2. kontaktmannen Says:

    Gud vilket intressant inlägg. Kan du inte yra något om förpackningar istället. Tack på förhand.

  3. New Materia Says:

    hahaha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: