Pubertala pappskallar.

Match på ett regnigt Råsunda mellan Hammarby och AIK. Och under dagen kunde man läsa att båda supporterklubbarna tänkte demonstrera mot att man alltid får skulden för det fotbollsrelaterade våldet. Man tyckte att det var en lika befängd jämförelse som att kalla något ICA Maxi-relaterat våld. Våld är våld och fotboll är fotboll. Det har inget med varandra att göra.

BULLSHIT! säger Bullshit Bulletin.

Tio minuter från slutet började det, som så många gånger förr, hagla småmynt och annan skit in på planen och domaren valde att avbryta matchen. Och på läktarna stod supportrarna med gapande munnar och undrade vad det var som hände. Det så kallade våldet tar sig olika uttryck, för det handlar inte enbart om slagsmål utanför arenorna utan även om där det börjar – på läktaren.

Man kan inte bli annat än trött och förbannad. Det är nästan att man hoppas på nedflyttning, om det skulle göra någon skillnad. Jag är nämligen osäker på om bråkstakarna med IQ fiskpinne inser allvaret i ett sådant beslut.

Godnatt idioter.

 

 

Annonser

2 svar to “Pubertala pappskallar.”

  1. kontaktmannen Says:

    Att fotbolls- och supporterklubbarna äger huliganproblemet är lika logiskt som att det är Icahandlarens fel att köttfärsen fick ny datum. Förstår man inte detta kanske en säsong med tomma läktare kunde fungera bra som väckarklocka.

  2. ML Says:

    Tomma läktare tills Brage är åter i högsta serien. Det kan ta några år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: