Krig mot terrorn.


Så har Condoleezza Rice även invaderat Stockholm och vi som bor där kan se fram emot ett par dagar av totalt jävla kaos.

Inte sedan efterdyningarna av USAs intåg i Irak för att ”rädda folket från terrorister” har en värre situation upplevts. Och det i centrala Stockholm. När staden byggdes räknade man inte med toppmöten, signalfel i lokaltrafiken eller rockkonserter. Idag är de verklighet. Samtidigt.

När vi lämnade redaktionen igår eftermiddag kunde man ana att något var på gång. Först, en piketkaravan, där en av bilarna kom åkande med ena sidodörren helt öppen. En Harry Callahan-typ med pilotbrillor och bister uppsyn dinglade med benen och verkade tänka: ”Fuck off, jävla folksamling”.

Sen kom vi till busshållplatsen. Skylten brukar visa tre eller fem eller sju minuter till nästa buss. Nu hade man lyckats tränga in en tvåa före. Men terrorn slutar inte där. Imorgon invaderas staden av ytterligare en armé – Kiss Army. Och så är det Marathon på söndag. Herre min lilla Gud, kunde man inte klämma in The return of Vattenfestivalen också?

Då är det tur att man bor på en ö i Mälaren. Jag kanske kan njuta av kaoset därifrån. Som ett Armageddon-fyrverkeri mot horisonten.

Annonser

4 svar to “Krig mot terrorn.”

 1. kontaktmannen Says:

  Hallå där. Börjar du inte slira lite med innehållet nu? De senaste postningarna spelar inte i samma nygamla och fabulerande bullshitanda som dominerat på sistone, utan är mer personliga syrakbetraktelser. Inte mig emot. Tvärt om. Keep it up.

 2. Fredo Says:

  Det stämmer och jag förväntade mig också en reaktion. Perspektivet kan skifta eftersom redaktionen sitter på, så att säga, flera stolar. Återkommer inom kort med mer kvällstidningsmässigt material, d v s högkvalitativ brakskitsjournalistik.

 3. kontaktmannen Says:

  Du kanske skulle lägga till en avdelning för den sortens semidokumentära uttryck som heter ”Personligt”. Eller varför inte ”Kungörelser”…

 4. Fredo Says:

  Exakt. Jag hade faktiskt skapat en rubrik som heter What ever. Lägger genast in den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: