Så kommer antagligen Iphone 5 se ut. Typ.

Ryktena om Apples nya Iphone 5 blir allt fler och tydligare. Bullshit Bulletin erfar att den nya versionen kommer att bli tunnare och mindre, fast med större och bättre skärm. Den kommer antagligen också få både kraftfullare processor och batteri. Något som dock kan få negativa konsekvenser. Vi har pratat med Chris de Flybridge på Utö barnstrand.

– Ja, vafan. Jag vet exakt vad som händer när de ökar processor- och batterikraften. Den blir varm så in i helvete. En gång när vi var ute och seglade i ytterskärgården pajjade stormköket. Då drog jag igång samtliga Wallanderavsnitt via YouTube på min beta-femma, som jag har i fickan. Då kunde vi steka både ägg och korv på baksidan av luren, samtidigt som vi såg avsnitten på den andra. Kanon!

Rykten gör även gällande att telefonfunktionen, det vill säga att man ska kunna ringa med den, nu nästan är obefintlig. Anders S. Krutt på Apple kommenterar:

– Ja, det stämmer att vi måste inskränka telefonkraften till förmån för andra viktiga funktioner som våra kunder efterfrågar. Vi bygger bland annat en separat processor för Facebook, som i sin tur hyr ut en del av kraften till Wordfeud. Folk ska ju kunna leva sina liv normalt, eller hur? Men nödsamtal kommer att fungera precis som tidigare. Och så har vi lagt mycket energi på ett helt nytt rörelsemönster för apparna i editeringsläge.

Ja, det här är de rykten som vi på Bullshit Bulletin kan rapportera om just nu. Men vi får säkert anledning att återkomma med fler smaskiga detaljer under sommaren.

Annonser

3 svar to “Så kommer antagligen Iphone 5 se ut. Typ.”

 1. Jailbreak Iphone Says:

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to
  seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 2. partydress diskuz Says:

  Only a smiling visitant here to share the love :, btw outstanding design .

 3. tamerafranks11240 Says:

  For all the ex-boyfriends out there who sell insurance, have an impossible temper, and won’t leave you alone, send me a note when the I-give-a-shit Fa Click http://getl.eu/?i=youme10080

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: